Ni mammor som röstade på M, KD eller SD förtjänar inte att ha barn

Äntligen! Äntligen är regeringskrisen (som SD och deras brunslaskiga bröder orsakade) över. Det blev inte som vi alla ville, regeringen var tvungen att förhandla med två prål-borgerliga partier, Centern och Folk?partiet. Det är helt sjukt att de kommer att kunna få inflytande över politiken och göra de fattiga fattigare och HBTQ-individer och queer-folk ännu otryggare. Men det blev i alla fall inte Reichstag 1933 av det hela så vi kan pusta ut.


Några som inte borde pusta ut är alla ni “människor” som röstat på det konservativa blocket: M, KD eller SD. Speciellt ni mammor som gjort det! Ni borde fan skämmas! Hur kan man vara en mamma och bokstavligen klämt ut ett nytt liv in i världen för att sedan vilja att små flyktingbarn (som inte skiljer sig från era lintottar mer än att de har svart hår) ska drunkna i Medelhavet? Det är helt sjukt!

Jag ser er överallt, när jag lämnar på dagis går ni runt i skock. Ni är mammorna med Marimekko och en ondskefull blick. Ni är mammorna som kör Volvo och låter era ungar kolla på nazisten PewDiePie. Ni är mammorna som ser ner på mig för att jag har mjukisbyxor på föräldramöten – antar att jag är den arbetande mamman ni alla vill trycka ner. Ni gör mina döttrar Xenia och Polly-BelleQ riktigt jävla rädda.

Vet du vad? Om du är en mamma som röstat på antigen SD, KD eller M så förtjänar du faktiskt inte att vara en mamma. Mammor ska ha empati, mammor ska vara resonabla och veta vad som är bäst för sina barn – men ni, ni som bär på så mycket hat, hur ska ni kunna älska ett barn och se till att hen växer upp som en tolerant människa som accepterar alla människor och inte shamear? Jag är den mamman – jag är mamman som skyddar mina döttrar Xenia och Polly-BelleQ från ondska genom att göra dem redo för livet. Era små Astrid, Johan och Edvin däremot – ja jag ska inte hymla med att ni föder upp små känslokalla rasistiska monster. Detta måste få ett slut.

Om du är en mamma som röstade på de konservativa partierna så förtjänar du inte att vara mamma. Önskar det fanns ett sätt för mig att se till att ni inte var mammor mer men jag antar att det skulle ta för långt tid att anmäla er alla till Soc. Så ni kanske kan göra det själva? Snälla gör det! Ring in till Soc, beskriv vad ni röstat på och vilka ni är, gör det för era barns skull. De behöver hamna med föräldrar som gör dem till bra medborgare.

Diskutera detta under #MonsterMammor


Please follow and like us:

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *