Min chef satte upp en mistel på kontoret – nu anmäler jag honom för våldtäktsförsök

Julen står för dörren och allt skit den för med sig kommer upp till ytan igen. Igår satte min slamsugare till chef upp en mistel på kontoret. Jag blev chockad. Arg. Ledsen. Jag ville spy. Jag ville skrika. Jag ville bara sjunka ihop. En MISTEL – år 2018? Den dinglade där, som en fallisk buske, ett litet snår av sexuella trakasserier och små röda “bär” fulla av så mycket creepy jävla ondska. Jag bad honom snällt att ta ner misteln omedelbart då den kunde orsaka PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) för oss som haft traumatiska upplevelser kring jul, eller vi som tänker att vi någon gång kanske skulle kunna ha det, eller vi som tror att vi haft det. Han skrattade och sa på sitt vit-gubbiga sätt att “Det är ingenting som du behöver bry dig om om du inte vill pussa någon, sätter mest upp den för M*ts of K*rins skull.” M*ts och K*rin är ett gift par som jobbar på kontoret och dom är riktiga losers som gifte sig när dom var 22 och dom är typ kristna eller nåt men nu är dom typ 50 och skittråkiga och har riktigt gråa präst-hetero tonårsbarn . I alla fall, så jag blev förstås (med rätta) fly förbannad och insisterade på att han skulle ta ner den där symbolen för tvångskyssar och julvåldtäkt, men min chef bara sa till mig att lugna ner mig och “inte tänka nå mer på det”.


LUGNA NER MIG? O’ du Vite man, detta ÄR lugnet före stormen. På vägen hem efter jobbet så stannade jag på pressbyrån och åt middag och tänkte över mitt nästa steg. Han skulle inte få komma undan med det här. Han skulle inte få fortsätta göda sina sjuka fantasier. För vi vet ju alla att han satt upp den där misteln av en enda anledning: För att han tror att han ska få MIG. Att han ska få kyssa under den där ofredar-busken. Att han ska få TA MIG under den hängande pervo-plantan. Sekunden han satte upp den där kuk-kvisten så visste jag att han planerade att våldta mig. Så för en stund sen, efter att jag satt Xenia och Polly-BelleQ framför Paddan, så satte jag mig ner och anmälde den jäveln för våldtäktsförsök. Jag vill ta ifrån honom vad han tog ifrån mig. Jag vill se till att hans nästa Jul firas bakom lås och bom. Jag vill förstöra hans jul som han förstörde min.

Det är 2018, det är dags för oss kvinnor att verkligen våga stå upp mot mistel-kulturen och de våldtäkter som den för med sig. Det är dags för oss att riva ner mistlarna och murarna som förtrycker oss.


 

Diskutera detta under #Mistletoo

Please follow and like us:

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *